facebook logo

Impresszum

Honlaptulajdonos:
helpNeT Iroda Kft.
1015 Budapest, Donáti u.32.
Adósz.: 14481255-2-41
Cégj.sz: 01-09-905743
+36 30 863 3020
info@helpnet.hu

A honlapot szerkeszti:
Offenbeckné dr.Sólyi Ilona

Tárhelyszolgáltató:
GEDEON BT.
2600 Vác, Zrínyi u.9.
info@gedeon.hu

 

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 941585

Patikák, vállalkozások sokszor csak alapadataikat szeretnék saját domain nevük alatt közzétenni. Így a cégadatokat, a nyitvatartást, néhány információt a patikáról, vagy a vállalkozásról, a szolgáltatásokról. Ezt a célt szolgálja az alaphonlap. Referenciáink:

A vállalkozás, a gyógyszertár - leglényegesebb, alapvető információit tartalmazz a Honlap-névjegy, amely egy modulszerűen felépíthető internetes megjelenés első lépcsője. Az információk és kommunikációs lehetőségek az alábbi szempontok szerint jelennek meg:

A helpNeT Elit-honlap a menüszerkezet, a  látványterv kialakításában egyedi megoldásokat, banner-elhelyezést és számos más korszerű megoldás megvalósítását teszi lehetővé. 

A gyógyszertári rendszer és a WEBShop összekapcsolása ma már alapkövetelmény, amit a helpNeT Iroda Kft. a vezető gyógyszertári rendszergazdákkall együttműködve megold.

Cégünk a megrendelők speciális elképzeléseire mindig talál megoldást, lett légyen az pálinkafőzde, vagy autószerelés

Ez fokozottan igaz gyógyszertári, gyógyszerszakmai honlapok esetén. Tegyen próbára bennünket.